Meerbomennu en Groene Buren werken samen aan een groene leefomgeving

Oogsten en delen

Het is een drukke tijd voor onze groenliefhebbers, want de oogstdagen van Meerbomennu zijn in volle gang! We zijn trots te melden dat meerdere Groene Buren zich als vrijwilliger hebben aangesloten bij deze landelijke organisatie.

Jetze, één van onze bevlogen Groene Buren, vervult de rol van coordinator voor Meerbomen.nu in Almere. Samen met andere groene buren gaat hij de bossen van Almere in om zaailingen te oogsten.

Wat gebeurt er dan met al die zaailingen? Welnu, ze worden naar een bomenhub in Almere gebracht, waar ze vervolgens worden verspreid tijdens de uitdeeldagen. Zo vinden deze boompjes en struiken in wording hun weg naar nieuwe plekken, waardoor we met elkaar zorgen voor een nog groenere leefomgeving.

Meerbomen.nu zet zich in om onze wereld groener te maken door bomen te planten en te verspreiden. Het is een initiatief dat niet alleen de natuur ten goede komt, maar ook de gemeenschap versterkt door samenwerking en betrokkenheid.

Laten we samen met Jetze en de andere Groene Buren het verschil maken! Door deel te nemen aan de oogstdagen dragen we bij aan een groenere toekomst voor ons allemaal.

Kijk op www.meerbomen.nu wanneer er geoogst wordt en wanneer de uitdeeldagen zijn.

Recente berichten