Een wilg in een stadstuin!

Een wilg in jouw stadstuin? Zeker weten!

Groene Buur biedt kosteloos 50 wilgenboompjes aan voor tuinen die behoefte hebben aan schaduw, vooral tijdens de hete zomers. Deze aanbieding is perfect voor mensen die hun tuin willen vergroenen en graag meer vogels en insecten verwelkomen. Haal nu jouw gratis wilgenboompje en laat je tuin bloeien.

Stel je voor, die mooie boom met opgaande takken en zacht bewegende bladeren. De wilg geeft je stadstuin niet alleen een natuurlijke uitstraling, maar heeft ook veel voordelen. Hij past goed in een stadstuin door de takken die omhoog groeien en kan jouw tuin extra mooi maken.

Waarom kiezen voor een wilg in jouw stadstuin? Nou, ten eerste ziet hij er prachtig uit.. En wist je dat de wilg goed is voor het milieu? Hij kan helpen om de lucht en de grond schoner te maken, wat goed is voor de stad.

Daarnaast geeft de wilg fijne schaduw op warme dagen en zorgt hij voor wat privacy in je tuin met zijn dichte takken. Ook trekt hij vogels en insecten aan, waardoor je tuin levendiger wordt. En het leuke is, of je nu een nette tuin hebt of juist wat wilder, de wilg past overal goed bij.

Dus, voeg een stukje natuur toe aan je stadstuin en ontdek hoe een wilg jouw groene plekje nog specialer kan maken!

Lees ook het artikel over de schietwilg >>

Heb jij een tuin die vooral bestaat uit verharding, maar wil je meer groen toe te voegen?
Dan is deze actie perfect voor jou. Vraag eenvoudig een gratis wilgenboompje aan via het aanvraagformulier >>

De actie loopt tot 31 maart.

Recente berichten